Tiimi

yrityksen kehittämispalvelut kajaani sotkamo kuhmo puolanka suomussalmi hyrynsalmi kainuu
Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Voit myös soittaa 044 231 1812
Matti Mentilä, Yrityskeskus

X

Yrityskeskuksen tiimi palveluksessasi:

Matti Mentilä
hallituksen puheenjohtaja
p. 044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Matilla on yli 25 vuoden kokemus johtamisesta ja yritysrahoituksesta useassa eri pankissa. Myös julkishallinnon toiminta on tuttua parin vuoden kuntatyön ansiosta. Näiden työkokemusten ansiosta Matti pystyy auttamaan kasvuyrityksiä niin rahoituksen järjestämisessä kuin myös kaikenlaisen byrokratian hoitamisessa. Opintonsa Matti on suorittanut työn ohessa ja sen ansiosta opittuja asioita on voinut soveltaa heti käytäntöön. Viimeisimpänä koulutuksena on HHJ, eli Tampereen kauppakamarin järjestämä Hyväksytty Hallituksen Jäsen – koulutuskokonaisuus. Lisätietoja Matin taustoista löydät https://www.linkedin.com/in/matti-mentil%C3%A4-0b7a408a/

Vapaa-aika sujuu rakentamisen merkeissä. Omakotitalo valmistui muutama vuosi sitten, mutta autotallin ja terassien rakentamisessa on riittänyt askaretta vuodesta toiseen”.

Katri Roininen
asiakkuuspäällikkö
p. 045 313 9299
katri.roininen@yrityskeskus.com

Katrilla on yli 16 vuoden monipuolinen työkokemus maakunnallisen kehittämisyhtiön hallinnoimista yritystoiminnan toimenpiteistä ja kehittämishankkeista. Hänellä on vahva tietämys monen eri toimialan kehittämistarpeista, resursseista ja mahdollistajista. Työkokemusta löytyy myös erilaisista myynti- ja toimistotehtävistä sekä markkinointitoimenpiteistä ja tapahtumajärjestämisestä. Katri opiskelee parhaillaan palvelumuotoilijaksi Lapin yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun Palvelumuotoilun monialaisessa maisteriohjelmassa.

”Inspiroidun aina asumiseen liittyvistä teemoista ja ratkaisuista. Vapaa-aikani vierähtää perheen ja koiran kanssa sekä yli 100-vuotiaan talovanhuksemme remontoinnin parissa.”

Aarto Mäkinen
rakennusprojektien johtaminen
p. 045 125 5790
aarto.makinen@yrityskeskus.com

Aartolla on usean kymmenen vuoden kokemus vaativien kohteiden rakennuttamisesta. Aartolle ovat tuttuja niin Kauppakeskus Rinne Rovaniemeltä kuin myös Kiasma Helsingistä. Aarton työuraan kuuluu mm. Seicon Oy ja sen jälkeen pohjoismainen rakennusyhtiö Peab-konserni. Rakennushankkeissa on tärkeää ennakkosuunnittelu ja hyvin hallittu rakennusprojekti.Toimistomme sijaitsee Kauppakatu 26 B, 2 krs., Kajaani – Tervetuloa!
Ollaan yhteyksissä ja tavataan!

Kuvassa: Katri & Matti

Tilaa maksuton tapaaminen.

Käydään yhdessä läpi yrityksesi nykytila, sekä sen pohjalta esiintulleet kehitystarpeet. Saat veloituksetta ammattilaisen arvion, joka auttaa sinua tavoitteittesi saavuttamisessa.

044 231 1812

Ollaan
yhteydessä

Matti Mentilä

044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Katri Roininen

045 313 9299
katri.roininen@yrityskeskus.com

Toimisto:
Kauppakatu 26 B, 2. krs, Kajaani
Y-tunnus: 3117961-3